Type hier de omschrijving... vago | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... pret | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... pico | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... vago | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... pret | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... pret | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... opti | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... opti2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... opti3 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... opti4 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... pret2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... optimist5 | Type hier de omschrijving...

Wat past bij jou?

Onze Optimisten zijn gemaakt van polyethyleen. Het is een stabiel, onzinkbaar bootje, dat zeer geschikt is voor de jongste kinderen. In een Optimist zit je alleen. Op een leuke, speelse manier krijg je les met nog een aantal cursisten. De instructeur geeft les van een motorboot. Optimist Deze Topaz is ontwikkeld voor iedereen die groot is geworden in een Optimist, of voor iemand die meer actie wil. Bij vlagerig weer zul je zien dat dit bootje prima te houden is, maar je zult ook zeker omslaan. Daarom krijgt iedereen een wetsuit aan, want één ding is zeker, je wordt nat!
De Topaz Uno kan ook met een fok en Gennaker gevaren worden. Zo krijg je een sportieve 2 mans boot.
Topaz Uno/Duo/Tres De Laerling is een kleine veilige boot met een vaste kiel, en precies op maat voor kinderen! Door de vaste kiel heeft de boot veel stabiliteit en kan de boot dus niet omslaan. De Laerling is groot genoeg zodat je in begin samen met de instructeur kan zeilen. Maar natuurlijk is de boot klein genoeg om later alleen te kunnen zeilen!
Kom gauw kennismaken met de Laerling! Laerling De Valk is met 6,5 meter de grootste boot in onze vloot. De boot is iets minder actief dan de zwaardboten en catamarans maar met een groepje in de Valk wordt het des te gezelliger. Je zit namelijk samen met een instructeur en twee of drie andere cursisten aan boord van deze boot. Door tochten en oefeningen te varen leer je op een gezellige en leuke manier zeilen. Als je wat meer gevorderd bent dan stapt de instructeur af en toe van boord zodat jullie als team zelfstandig de boot kunnen varen en veilig weer terugkomen. Aan het eind van de week kunnen wedstrijdjes of een tocht varen met spinnaker zorgen voor mooie zeilervaringen. Valk Windsurfen is een hele andere sport dan zeilen, zowel in techniek als in beleving. Als windsurfer accepteer je dat je af en toe in het water ligt. Maar door uitdagende oefeningen blijf je in beweging en dus warm. De maat van je zeil hangt af van je gewicht en ervaring op een surfplank, zo hebben we zeilen tussen de 3 m2 en 5 m2. Aan het begin ben je vooral bezig met stabiliteit en houding op de plank maar aan het eind van de week kan je baantje varen over het water en trucjes maken op je plank en met je zeil. Met vijf medesurfers per instructeur start en eindigt elke dag op het surfstrandje. Maar de instructeur heeft ook een motorboot om je te helpen als het niet lukt of om op andere plekken op het meer les te geven. Windsurf Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis urna justo, mattis sed consectetur eget, efficitur vel diam. In eu velit posuere, fringilla enim non, varius diam. Mauris euismod arcu ut dui mattis dapibus. Curabitur dapibus ultricies nisl. Integer diam diam, efficitur vitae sapien ac, semper ornare sapien. Kitesurf Beter leren zeilen zorgt voor meer ontspanning en meer zeilplezier. Is het varen op jouw eigen schip nog niet relaxt genoeg? Wil je je kennis en vaardigheid opfrissen? Of misschien kennismaken met een nieuw vaargebied? Kies dan voor les op eigen boot. Les op eigen boot

Welkom op onze locatie in Goingarijp!

Ruim tweehonderd jaar oud en bijzonder sfeervol! Dat is onze thuishaven, een fraai verbouwde boerderij in het dorpje Goingarijp. Direct gelegen aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, tussen Joure en Terherne. In de unieke boerderij bevinden zich twaalf slaapkamers waar zes tot acht personen kunnen overnachten. Maar ook hebben we een heerlijk buitenterras. Bij mooi weer zitten we hier lekker te barbecueën. Verder hebben we in het weiland een groot veld voor sport- en spelactiviteiten. Iedere keer weer is het hier plezierig thuiskomen na een actieve dag op het water! Elke dag iets anders zien? Rondom onze thuishaven in Goingarijp en Langweer is er namelijk een grote keus aan vaargebieden. Zo maken we geweldig leuke toertochten naar bijvoorbeeld Joure of Terherne. Maar ook houden we af en toe spannende onderlinge wedstrijdjes tijdens onze tochten.

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign